Valentijn

Vier de dag van de liefde met uw bezoekers

Er hangt liefde in de lucht!

Op deze dag van de liefde wilt u uw bezoeker een extra teken van waardering geven. Hiervoor kunnen we verschillende soorten acties voor u opzetten, waaronder:

Sampling

Op deze deze dag zullen er hosts/hostessen in Valentijn thema rondlopen in het winkelcentrum. Zij zullen de liefde verspreiden door iets lekkers uit te delen of mensen te verblijden met een mooie roos.

Fotoactie

Op deze dag zal er een fotograaf rondlopen in het winkelcentrum met verschillende props om een liefdevolle foto te maken van de bezoekers. De foto’s zullen op de Facebookpagina van het winkelcentrum worden geplaatst. Iedereen die op de foto staat, maakt kans om een heerlijk verwenpakket te winnen. In totaal zullen we 2 winnaars uitkiezen die een verwenpakket winnen ter waarde van 50,-. De verwenpakketten zullen worden thuisbezorgd bij de winnaars. Tijdens de inontvangstname zal er gelijk een leuke foto gemaakt worden voor op de Facebookpagina.

All you need is love

In een all you need is love setting kunnen bezoekers een boodschap inspreken voor hun geliefde, vader, moeder, vriend of vriendin. In de week erna worden de filmpjes op de Facebookpagina van het winkelcentrum geplaatst. De 4 filmpjes die op 14 februari de meeste likes hebben, winnen een romantische prijs.

Rad van Valentijn

Deze dag staat er een rad van fortuin in het winkelcentrum. Volledig aangekleed in Valentijn thema. Hierbij zullen er 2 hosts/hostesses aanwezig zijn om het rad van fortuin te begeleiden. Het moment dat iemand deze dag een aankoop in het winkelcentrum heeft gedaan, kunnen zij naar het rad toe gaan en ter inlevering van deze bon aan het rad draaien. Draaien zij op een prijs? Dan krijgen zij een leuke Valentijnsprijs mee.

 

Valentijn winkelcentrum
Valentijn winkelcentrum
Valentijn winkelcentrum
Valentijn winkelcentrum

Zet de eerste stap naar een bruisend winkelcentrum

Wij hebben alle kennis, creativiteit, ervaring én uitvoering onder één dak.