Uw partner voor winkelcentrum promotie en online marketing

Eén aanspreekpunt voor strategie, promotie én uitvoering

Promo Extended vergroot de relevantie en levendigheid van uw winkelcentrum

“Hoe blijft ons winkelcentrum relevant en aantrekkelijk?”.  Met deze vraag worstelen winkeliers dagelijks. Het winkelcentrum loopt steeds meer leeg. We shoppen met zijn allen namelijk steeds meer online en ook de dagelijkse boodschappen laten we tegenwoordig thuisbezorgen. Daar moet wat aan gedaan worden en gelukkig is er een oplossing voor. Promo Extended vergroot de relevantie en levendigheid van uw winkelcentrum met effectieve promotie. Daarbij nemen we in gezamenlijk overleg alle werkzaamheden voor onze rekening.

Uw winkelcentrum voorzien van acties en evenementen vanuit creatieve invalshoeken!

Promo Extended is van origine een promotie bureau waarbij de focus ligt op gastvrijheid en service. Juist met deze basis worden de mooiste activiteiten en evenementen georganiseerd waarbij geen enkele kernwaarde en doelstelling wordt vergeten.

Ons team bestaat uit gepassioneerde mensen uit verschillende disciplines. Door onze creatieve aanpak combineren wij concepten met een uniek karakter die voor turbulentie en resultaten zorgen. Doordat uw promotie door één bedrijf wordt uitgevoerd kunt u rekenen op een slagvaardige werkwijze waardoor wij in staat zijn grote evenementen op korte termijn te realiseren.

Maak kennis met het team

Linda Lee Sargeant

Eigenaresse

Pradeep Mataw

Hoofd Projectmanagement

Jessica de Vos

Hoofd Planning

Joeri Ertner

Online Marketeer

Jaycee Kalloe

Administratie

Wesley Borgers

Sales

Maurice Snel

Planner

Eva Wijkmans

Planner

Kirsten Kocx

Runner

Nino de Luca

Runner

Jeremy Brouwer

Projectmanager

Jij?

Kom bij ons werken!

We create smiles

Shoppen draait om gevoel. Met promotie activiteiten brengen we bezoekers in de juiste stemming en kopen ze sneller en meer. We creëren interacties en onvergetelijke belevenissen waardoor we uw bezoekers aan het winkelcentrum binden. We vertalen al uw wensen naar een doelgericht en uitvoerbaar plan. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij wat werkt. Met ons enthousiaste team zorgen wij ervoor dat ook úw winkelgebied bruist als nooit tevoren!

Zet de eerste stap naar een bruisend winkelcentrum

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw winkelcentrum? We komen graag eens geheel vrijblijvend bij u langs!