Uw partner voor winkelcentrum promotie en online marketing

Eén aanspreekpunt voor strategie, promotie én uitvoering

Promo Extended vergroot de relevantie en levendigheid van uw winkelcentrum

“Hoe blijft ons winkelcentrum relevant en aantrekkelijk?”.  Met deze vraag worstelen winkeliers dagelijks. Het winkelcentrum loopt steeds meer leeg. We shoppen met zijn allen namelijk steeds meer online en ook de dagelijkse boodschappen laten we tegenwoordig thuisbezorgen. Daar moet wat aan gedaan worden en gelukkig is er een oplossing voor. Promo Extended vergroot de relevantie en levendigheid van uw winkelcentrum met effectieve promotie. Daarbij nemen we in gezamenlijk overleg alle werkzaamheden voor onze rekening.

Uw winkelcentrum voorzien van acties en evenementen vanuit creatieve invalshoeken!

Promo Extended is van origine een promotie bureau waarbij de focus ligt op gastvrijheid en service. Juist met deze basis worden de mooiste activiteiten en evenementen georganiseerd waarbij geen enkele kernwaarde en doelstelling wordt vergeten.

Ons team bestaat uit professionals met diverse achtergronden en vaardigheden, waardoor we een brede en diepgaande expertise hebben op het gebied van (online) marketing en promotie. We zijn gepassioneerd over het ontwikkelen van creatieve en unieke concepten die opvallen en het verschil maken voor uw winkelcentrum.

Maak kennis met het team

Linda Lee Sargeant

Eigenaresse

Pradeep Mataw

Hoofd Projectmanagement

Jessica de Vos

Hoofd Planning

Jeremy Brouwer

Projectmanager

Joeri Ertner

Online Marketeer

Vifee Pompe

Administratie

Kirsten Cox

Runner

Nino de Luca

Runner

Micky

Happiness Officer

We create smiles

Shoppen draait om gevoel. Met promotie activiteiten brengen we bezoekers in de juiste stemming en kopen ze sneller en meer. We creëren interacties en onvergetelijke belevenissen waardoor we uw bezoekers aan het winkelcentrum binden. We vertalen al uw wensen naar een doelgericht en uitvoerbaar plan. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij wat werkt. Met ons enthousiaste team zorgen wij ervoor dat ook úw winkelgebied bruist als nooit tevoren!

Een levendige sfeer creëren in uw winkelcentrum?

Bij Promo Extended bent u aan het juiste adres voor uw winkelcentrum promotie.