Met onze services zetten wij uw winkelcentrum op de kaart

Meedenken, verder denken en verrassen. Telkens weer.

Een levendig winkelcentrum met promotie van Promo Extended

Het is een zonnige dag en uw winkelcentrum bruist van het leven. Mensen wandelen langs de winkels en genieten van de muziek die uit de luidsprekers klinkt. In het midden van het winkelcentrum worden de kinderen vermaakt met een knutselworkshop en wagen ze een sprong op het springkussen. Mensen staan in de rij voor de heerlijke lokale hapjes die worden uitgedeeld en wachten met smart tot de modeshow begint, want het schijnt dat deze gepresenteerd wordt door een bekende Nederlander! Wie zal het zijn?

Deze levendige scène is precies wat wij voor u kunnen realiseren met behulp van onze winkelcentrum promotie services. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk hieronder onze services of neem contact met ons op voor een jaarplan op maat.

Onze services

Promotie activiteiten met een uniek karakter die voor turbulentie en resultaten zorgen

Met onze promotieacties wint u de harten van al uw bezoekers

Beleving is cruciaal als het gaat om het succes van een winkelcentrum. Met de inzet van winkelcentrum promotie vergroten we de levendigheid en verleiden we steeds meer mensen met een bezoek. Zo werft u meer bezoekers, bent u beter zichtbaar en genereert u meer verkopen. Klinkt dat aantrekkelijk? Maak dan een afspraak en laat u verrassen door de vele mogelijkheden en aantrekkelijke prijzen.

Wat mogen we voor úw winkelcentrum betekenen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw winkelcentrum? We komen graag eens geheel vrijblijvend bij u langs!