Met onze services zetten wij uw winkelcentrum op de kaart

Meedenken, verder denken en verrassen. Telkens weer.

Een bruisend winkelcentrum met promotie van Promo Extended

Stelt u zich eens voor: terwijl ouders gerust en ongestoord de boodschappen doen, worden de kinderen vermaakt met een knutselworkshop, worden ze door de grimeur omgetoverd tot heuse prinsessen, tijgers of piraten en wagen ze een sprong op het springkussen. Na afloop doet het hele gezin nog even mee met het ‘rad van fortuin’ en winnen ze een leuke prijs. Tevreden gaan ze naar huis.

U creëert een bruisend winkelgebied met activiteiten voor jong en oud. Een winkelgebied als ontmoetingsplek voor de hele omgeving. Dit allemaal tot in de puntjes verzorgd door Promo Extended. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk hieronder onze services of neem contact met ons op voor een jaarplan op maat.

Onze services

Promotie activiteiten met een uniek karakter die voor turbulentie en resultaten zorgen

Met onze promotieacties wint u de harten van al uw bezoekers

Beleving is cruciaal als het gaat om het succes van een winkelcentrum. Met de inzet van winkelcentrum promotie vergroten we de levendigheid en verleiden we steeds meer mensen met een bezoek. Zo werft u meer bezoekers, bent u beter zichtbaar en genereert u meer verkopen. Klinkt dat aantrekkelijk? Maak dan een afspraak en laat u verrassen door de vele mogelijkheden en aantrekkelijke prijzen.

Wat mogen we voor úw winkelcentrum betekenen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw winkelcentrum? We komen graag eens geheel vrijblijvend bij u langs!