Paasactiviteiten in uw (winkel)centrum

Zet uw winkelcentrum op de kaart met Pasen

Waarom paasactiviteiten organiseren in uw (winkel)centrum?

Stel je voor: gezinnen die lachen en genieten van een speurtocht, kinderen die opgewonden rondrennen op zoek naar het gouden ei, en iedereen die geniet van een heerlijke paasbrunch. Dit zijn niet zomaar evenementen;

Het zijn herinneringen die bezoekers verbinden met jouw winkelcentrum.

En weet je wat het mooie is? Tevreden bezoekers…

  • … geven meer uit
  • … komen vaker terug
  • … delen hun fantastische ervaring met familie en vrienden.

Deze paasactiviteiten kunnen

wij voor u organiseren:

(Digitale) Paasspeurtocht

Kinderen én volwassenen kunnen deelnemen aan een spannende speurtocht door jouw winkelcentrum. Dit is niet alleen super leuk, maar het brengt mensen ook langs al je winkels.

Paasworkshops

Paaseieren schilderen en knutselen zijn perfecte activiteiten voor de kids terwijl de ouders winkelen. Ze blijven langer en gezellig in het winkelcentrum, en gaan naar huis met een leuke, zelfgemaakte herinnering!

Paasontbijt of -brunch

Organiseer een smakelijk paasontbijt of een brunch in het winkelcentrum. Dit trekt niet alleen bezoekers aan, maar zorgt ook voor een heerlijke start van hun winkeldag.

Paashazen en fotoacties

Onze vrolijk rondhuppelende paashazen zorgen niet alleen voor reuring en beleving in uw winkelcentrum, ze delen paaseitjes uit én gaan met uw bezoekers op de foto. Ideaal voor meer zichtbaarheid (of een leuke winactie) op social media!

Zoek de verschillen

Interactief spel die bezoekers uitdaagt en vermaakt. Vind je alle verschillen in de paasafbeelding? Dan krijg je een leuke attentie mee naar huis!

Raad de Paaseieren

Bezoekers maken een gok naar het aantal paaseieren in een vaas voor een kans op een prachtig Paaspakket. Deze actie trekt niet alleen meer bezoekers, maar zorgt ook voor enthousiasme en gezelligheid.

Paasparcours

Een unieke uitdaging waarbij bezoekers kunnen laten zien of ze net zo behendig zijn als een paashaas. Plezier en gelach gegarandeerd!

Op zoek naar het Gouden Ei

De paashaas heeft gouden eieren in het winkelcentrum verstopt. Bezoekers maken zich klaar voor een spannende zoektocht die hen door het hele centrum leidt.

Paasactiviteiten op maat organiseren

voor uw winkelgebied?

Wij hebben alle kennis, creativiteit, ervaring én uitvoering onder één dak.
Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw winkelgebied te bespreken.