Organisatie

Promo Extended is een veelzijdig promotiebureau gespecialiseerd in winkelcentra promotie, sampling en maakt uw event af met een ervaren hostess of host. Doordat wij veel ervaring hebben met verschillende vormen van offline marketing maakt Promo Extended het verschil tijdens uw beurs of event.

Of u nou op zoek bent naar een promotiemedewerker die meer traffic naar uw stand genereert, hostesses & horecamedewerkers die uw gasten ontvangen tijdens een beurs of een event of juist een team dat de merkbeleving van uw product of winkelcentrum optimaal kan realiseren. Alles kan! Wij laten het gebeuren! Door een nieuwe vorm van promotie aan te bieden, verschillen wij van andere promotiebureaus. Hierdoor kunt u zich echt onderscheiden van uw concurrenten. Met Promo Extended bent u verzekerd van kwaliteit en optimale dienstverlening van onze medewerkers voor een geslaagd en succesvol activiteit of event. Een beleving waarop uw gasten met plezier terugkijken en waarover zij nog lang napraten.

Promo Extended is opgericht in januari 2010 en gegroeid tot een volwaardig promotiebureau waar professionaliteit en kwaliteit voorop staat. Wij zijn specialist in winkelcentra promotie, sampling en wij maken uw event af met een ervaren hostess of host. Sinds onze oprichting maken veel klanten regelmatig gebruik van onze diensten, iets waar wij trots op zijn! Promo Extended hecht waarde aan een goede relatie en een optimale samenwerking. Vertrouwen staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Samen met u bepalen wij de beste offline marketingstrategie voor uw bedrijf of product. Het ene moment werken we puur uitvoerend, zoals het uitvoeren van een flyeractie of sampling van uw product of dienst. Ook denken we graag met u mee over de conceptontwikkeling. Door deze afwisseling blijven wij creatief en innovatief en gaan wij resultaatgericht te werk. Iets waar wij elke keer weer van genieten. Om onze dienstverlening te optimaliseren vindt na elk project een evaluatie plaats.

Benieuwd naar de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag eens langs om hier verder over te brainstormen. Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook voor een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen.