Activiteiten

Walking Billboards

Staat u op een beurs of winkelcentrum? Of heeft u een promotie campagne buiten gepland? Met walking billboards bereik je letterlijk iedereen die langs loopt. En je wordt ècht onthouden.

Fotomarketing

Zoekt u naar een blijvende herinnering die u uw gasten op een beurs of een evenement mee kunt geven? Een foto is de perfecte give away: persoonlijk en populair.

Figuranten

Promotiefilms worden steeds belangrijker voor een bedrijf, en ook steeds meer een toegevoegde waarde voor op websites om daarmee hoger in google te komen.

Guerrilla marketing

Wilt u met beperkte middelen veel aandacht genereren voor uw product of dienst? Wellicht is een guerrilla marketing actie iets voor u!

Modellen

Heeft u een nieuw gezicht nodig voor uw bedrijf, product en/of dienst en zoekt u daarvoor een geschikt model? Of organiseert u binnenkort een evenement waarbij u modellen nodig heeft?


Sales ondersteuning

Een salesassistant is een mix tussen een accountmanager en een promotiemedewerker. Hij/zij zorgt voor meer traffic naar bijvoorbeeld uw stand op de beurs.

Horeca

Op een horecaevenement verwacht u culinaire hoogstandjes. Dit wilt u uiteraard ook terug zien in uw personeel. Naast een optimale uitvoering van hun werkzaamheden verwacht u ook dat uw horecapersoneel hun werk uitvoeren met een open en vriendelijke houding.

Promoteams

Met uw eigen promoteam weet u zeker dat u opvalt. Uw promoteam zal meer traffic en naamsbekendheid genereren en zal een herkenningspunt worden. Stel u eigen promoteam samen en profiteer van de voordelen!

Beurspromotie

Beurspromotie is echt een vak apart. Hoe zorgt u dat de juiste mensen op de stand komen? Hoe zorgt u dat u als bedrijf echt opvalt op een beurs en er alles uithaalt?


Hospitality

Staat u binnenkort op een evenement of een beurs? Een enthousiaste en professionele host of hostess van Promo Extended maakt u zeker het verschil. Hostesses en hosts op beurs of een evenement zijn het gezicht van uw bedrijf.

Flyeracties & sampling

Wilt u een product extra onder de aandacht brengen bij uw doelgroepen? Denk dan eens na over de kansen die een flyeractie of een samplingactie u kunnen bieden.

Winkelcentra Promotie

Als winkelcentra wilt u opvallen, klanten aantrekken maar juist ook behouden, alsmede de leegstand in het winkelcentrum zo laag mogelijk houden.